Villa De Baars ,  8 pers.   Frymburk 273,  Lipnomeer                  Vorige ...       ...Volgende     Overzicht   

Wilt u zon, natuur en water - of 's winters schaatsen, skiŽn en langlaufen - dan is deze villa een uitstekende uitvalsbasis. De complete inrichting en de mooie omgeving staan garant voor een prettig verblijf! De Baars staat aan de zelfde straat als de Meerval, de Snoek, de Karper, de Winde, de Kopvoorn, en de Brazem.


Aantal personen:
8        Aantal slaapkamers: 4
 
Eigen zwembad:
Ja Kinderstoel: Ja

Openhaard:
Ja Kinderbad: Nee
Eigen parkeerplaats:
Ja Kinderbed: Ja
Garage:
Ja
Douche: Ja
Bedlinnen:
Ja Bad: Ja
Dekbedden:
Ja Handdoeken: Ja
Internet:
Ja Tuinmeubelen: Ja
Kabel Sateliet TV:
Ja Barbeque: Ja
Telefoon:
Nee Parasol: Ja
Diepvries:
Ja Droogrek: Ja
Magnetron:
Ja    
Vaatwasser:
Ja
Wasmachine:
Ja Roken toegestaan: Ja
Wasdroger:
Ja Huisdieren: Ja
 
Aantal fietsen:
0
 
Afstand tot winkels:
500 m
Afstand tot meer:
500 m
Afstand tot zwembad:
500 m
Afstand tot restaurant:
500 m
Afstand tot openb. vervoer:
200 m
Toegankelijk voor mindervaliden: Ja,Op begane grond is een 2 pers slaapkamer en douce. de rest is boven.

Deze nieuwe villa De Baars (in 2004 gebouwd) ligt beschut tussen het groen. In de zelfde straat als de Karper, de Snoek, de kopvoorn, de winde en de Meerval.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met toilet, comfortabele woonkamer met Houtkachel, en satelliet-tv (20 kanalen waaronder NL-talig). Moderne keuken voorzien van allerlei keukenapparatuur (incl. vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat) en keukengerei. Afsluitbare garage. 1 tweepersoons slaapkamer op de begane grond.

1e verdieping:
3 slaapkamers, waarvan 1 met 2-persoonsbed en 2 met 2x 1 pers bedden. Nette badkamer met douche, hoekbad en 2e toilet.

Tuin:
Royale tuin met terras en zon (veel zon en voldoende schaduw). Tuinmeubelset bestaande uit grote tafel, 8 stoelen en parasol en barbaque.

 

Aanvullende informatie:

Reserveren
U kunt zowel schriftelijk, telefonisch of per e-mail bij ons reserveren. U ontvangt dan van ons een reserveringsbevestiging met een verzoek tot het doen van een aanbetaling. Na de aanbetaling is de door u gewenste villa definitief voor u gereserveerd.

Betaling
Bij de reservering vragen wij u om 30% van de totale huursom aan te betalen. Het restant helft van de huursom moet uiterlijk 8 weken voor het vertrek worden overgemaakt. Als het volledige bedrag 4 weken voor de vertrekdatum nog niet in ons bezit is, dan zijn wij genoodzaakt de reservering per direct te ontbinden. De invorderingskosten van de niet of gedeeltelijk betaalde huursom zijn voor rekening van de huurder.

Bijkomende kosten
De huurprijzen zijn inclusief water en licht, maar exclusief Ä 50,- eindschoonmaak.
.
Annuleren
Wilt u om een dringende reden een boeking annuleren? Dan dient u dit schriftelijk te doen en bij voorkeur per aangetekend schrijven. U blijft echter aansprakelijk voor de bedragen en raden u daarom aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wanneer verhuurder door overmacht in welke vorm dan ook gedwongen zijn de huurovereenkomst op te schorten of te annuleren, dan kan dit geschieden zonder verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid.

Wij vragen u netjes en voorzichtig met de woningen en de inboedel om te gaan en ook bij uw vertrek de woning netjes en schoon achter te laten. Als er door uw toedoen schade ontstaat of zaken verdwijnen, verzoeken we u om dit te melden en redelijkerwijs te vergoeden.

Reserveren

 

De Baars, Frymburk 273


Klik op de foto's hieronder voor een vergroting